Schoolfotografie / Kinderfotografie


Speciaal t.b.v. kinderdagverblijven is het mogelijk om Fotografie Jeronimo uit Roosendaal in te huren als schoolfotograaf. De fotoshoots met de baby's & kinderen kunnen over één of meerdere dagen worden verdeeld totdat alle baby's & kinderen in de gelegenheid zijn geweest om op de foto te gaan.

 

Werkwijze

Na voorafgaande aan de shoot(s) een dagplanning gemaakt te hebben bouw ik mijn compacte mobiele portretstudio in het kinderdagverblijf op. Zodra deze is geïnstalleerd worden de baby's en kinderen 1 voor 1 (en broertjes en zusjes uiteraard, en indien mogelijk, tegelijkertijd) door een begeleidster naar mij toegebracht en zullen deze ook tijdens de (korte) fotoshoot, van 3 tot max. 10 minuten per kind, aanwezig blijven. Als alle baby's en kinderen langs zijn geweest maak ik thuis een selectie van de gemaakte foto's en begint de (lichte) nabewerking. Vervolgens worden de foto's naar de drukkerij geüpload en bestaat de mogelijkheid voor de ouders om deze online te bekijken en/of te bestellen en/of te downloaden.

 

Foto's bestellen en/of downloaden

Vanuit ieder individueel online foto-album is het mogelijk om één of meerdere foto's te bestellen. De foto's kunnen uiteraard in diverse afmetingen worden afgedrukt op professioneel fotopapier, maar tevens op canvas, dibond, aluminium, plexiglas en diverse cadeau-artikelen (zoals mokken, T-shirts, etc.).

 

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het bestellen van één of meerdere voordeelsets. Een voordeelset bestaat uit 1, door de ouder(s) geselecteerde, foto welke in diverse afmetingen wordt afgedrukt. Deze wordt veelal gebruikt om de foto's vervolgens uit te delen aan familieleden, maar vaak ook om een foto in pasfotoformaat (het is dus geen officiële pasfoto !) in de eigen portemonnee te doen. Naast de voordeelset waarbij de foto uitsluitend op professioneel fotopapier afgedrukt wordt, bestaat er ook een voordeelset waarbij naast de afdrukken ook het digitale fotobestand kan worden gedownload. Tenslotte is er nog een voordeelset waarbij de foto op canvas kan worden afgedrukt (incl. de download van het betreffende digitale fotobestand).

 

Tenslotte is het ook mogelijk om de digitale fotobestanden uit het online foto-album direct te downloaden.

 

E.e.a. wordt tegen zeer aantrekkelijke tarieven, en op geheel vrijwillige basis en keuzemogelijkheid, aan de ouders aangeboden !

 

Privacy

Om de privacy van iedere baby en ieder kind te garanderen ontvangen de ouders, via het kinderdagverblijf, een inlogkaart met de persoonlijke toegangscodes van het online foto-album van hun eigen kind(eren). Het is dus niet mogelijk om ook naar de foto's van andere kinderen te kijken (met uitzondering van de evt. groepsfoto), tenzij ouders zelf de toegangscodes, onderling of met derden, delen. In dat laatste geval zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor de privacy van hun kind(eren) en is Fotografie Jeronimo hier niet verantwoordelijk voor, en kan hier dan ook niet aansprakelijk voor worden gesteld.

 

Verzoek tot toestemming publicatie van de foto's

Uiteraard vind ik het leuk om na afloop van de schoolfoto-opdracht hier melding van te maken (via deze website, op mijn Facebookpagina, twitter- en/of Instagramaccount) en daarbij tevens een aantal voorbeelden van de door mij gemaakte foto's laten zien. Ondanks het feit dat, wettelijk gezien, het eigendoms- & auteursrecht van de foto's in handen is van de fotograaf vind ik het wel zo netjes, en i.v.m. de privacy van de kinderen ook belangrijk, om de ouders hier vooraf schriftelijk toestemming voor te vragen. Pas nadat ik deze schriftelijke toestemming heb gekregen zullen één of meerdere foto's voor publicitaire doeleinden (dus geen verkoop van de foto's)) door mij, als Fotografie Jeronimo, worden gebruikt.

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden