Instagram


Als fotograaf kijk ik uiteraard ook altijd met veel plezier naar alle foto's op Instagram. Het is bijzonder leuk om te zien hoe anderen foto's maken en naar de wereld om hun heen kijken. Dat het er bij de één "net" wat beter uitziet dan bij de ander is een feit, maar het getuigd beide van respect dat mensen hun (kijk op het) leven wereldwijd met anderen willen delen. Daarnaast is het bijzonder leerzaam om naar foto's van anderen te kijken. Niet alleen qua techniek maar ook qua compositie. Voor mij persoonlijk werkt dit dan ook vaak inspirerend en bied het mij extra mogelijkheden voor toekomstige opdrachten. Zelfs met ruim 25 jaar ervaring leer je nog iedere dag bij :-)!

 

Enkele jaren geleden ben ik ook met Instagram (IG) begonnen en heb daar destijds een privé-account aangemaakt zodat ik iedereen een kijkje in mijn privéleven gunde. In de loop van de tijd heb ik echter meer van mijn werk op IG gepost en heb toen ook mijn accountnaam gewijzigd naar mijn bedrijfsnaam. Inmiddels deel ik zowel privéfoto's als zakelijke foto's op mijn account en ga zodoende bewust niet om met de regels zoals "een bedrijfsprofiel er uit zou moeten zien" (lees "strak en volgens 1 concept"). Ik vind het leuk om interactie met mijn, inmiddels ruim 2400, volgers te hebben en wil hen dan ook graag de persoon achter het bedrijf laten zien en vandaar deze bewuste keuze. Aangezien een groot gedeelte van mijn volgers buiten Nederland wonen en anderstalig zijn, heb ik er ook bewust voor gekozen om mijn posts grotendeels van Engelse teksten te voorzien zodat deze, voor de meeste mensen, begrijpelijk en leesbaar zijn.

 

Onderstaande ziet u mijn meest recente foto's die ik op mijn Instagram-account heb geplaatst. Als u op de foto klikt gaat u naar mijn Instagram-pagina en kunt u al mijn foto's rustig bekijken. Ik wens u veel kijkplezier toe en hoop ook u binnenkort als één van mijn vaste en trouwe volgers te mogen verwelkomen !

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden