Leuke samenwerking met een visagiste en een model

Tussen alle leuke en gezellige opdrachten van de afgelopen week zat ook een bijzonder verzoek van een visagiste in opleiding die voor haar portfolio, waarmee zijn aan het eind van deze maand hoopt te slagen (en zo haar opleiding hoopt af te ronden), nog een aantal foto's nodig had. Eén van de opdrachten binnen haar opleiding is nl. dat zij ook in totaal met 8 verschillende fotografen foto's van, door haar opgemaakte, modellen moet laten maken. Een leuk traject waar ik uiteraard ook graag mijn steentje aan bij wilde dragen dus vandaar ook dat we op korte termijn een afspraak hadden gepland waarbij zij, samen met een door haar gekozen model, naar mijn studio in Roosendaal is gekomen.

 

We hadden vooraf al meerdere keren overleg gehad over het hoe en wat zodat niemand voor verrassingen kwam te staan. De visagiste, Priscilla, had het model, Anne, al bij Anne thuis opgemaakt dus we konden direct na binnenkomst met de shoot beginnen. Anne is van nature al prachtig maar met de visagie van Priscilla werd die natuurlijke schoonheid alleen nog maar versterkt ! Direct na het zien van de eerste foto's waren zowel Priscilla als Anne bijzonder enthousiast en vertelde Priscilla al direct dat zij mijn foto's voorin haar portfoliomap zou doen omdat die, volgens haar en ik citeer, "toch echt de beste waren" ! En dat was voor mij dan ook weer leuk om te horen natuurlijk :-)!

 

Kortom, we hebben een uurtje in mijn fotostudio geshoot en vervolgens ben ik de foto's gaan selecteren en bewerken, waarbij ik in het achterhoofd heb gehouden wat voor soort foto's het beste bij het doel, nl. de portfolio van een visagiste, zouden horen. Maar uiteraard heb ik ook nog een aantal foto's voor mijn eigen portfolio, en de portfolio van Anne, gemaakt zodat ik ook nog wat meer met het licht, en in de nabewerking, heb kunnen doen.

 

Al met al was dit een hele leuke, en gezellige, samenwerking en ik hoop uiteraard dat Priscilla zich binnenkort een gediplomeerd visagiste (MUA) kan/mag noemen ! We hebben nu al afgesproken dat we elkaar in de toekomst ongetwijfeld nog vaker zullen zien, dus vanaf nu is er ook de mogelijkheid om een visagiste bij mijn portretshoots te boeken !

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden