Reportage Krammersluizen, Grevelingenstrand en Dintelse Gorzen staat online

Zaterdag jl. heb ik een reportage gemaakt bij/van de Krammersluizen (op de Philipsdam), het Grevelingenstrand en tenslotte ben ik nog kort bij natuurgebied de Dintelse Gorzen langsgeweest, waar ik al eerder een blog (incl. enkele foto's) over heb geschreven.

 

Inmiddels ben ik helemaal klaar met het verwerken van de foto's en staat de complete reportage online. Deze is te bekijken via "Foto's bestellen" of via de button onder deze foto's.

Tijdens het maken van de reportage heb ik tevens de nodige inspiratie opgedaan voor het maken van een aantal nieuwe digitale kunstwerken. Onderstaande ziet u een aantal voorbeelden van de eerste resultaten welke nu ook in de webshop te zien, te bestellen en/of te downloaden zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden