Schoolfotografie en een nieuw gezinslid

Het was vandaag een bewogen en wederom hele leuke dag ! Zoals ik in mijn vorige blog al had geschreven ben ik deze week dagelijks bij kinderdagverblijf "Ikke" in Essen (België) geweest om daar schoolfoto's / portretfoto's van de kinderen, in de leeftijd van 0-4 jaar, te maken. Iedere dag was ik om 7.45 uur aanwezig en na de portretstudio geïnstalleerd te hebben ben ik vanaf 08.15 uur begonnen met het fotograferen van de baby's en kinderen. De meeste kinderen gingen alleen op de foto maar een aantal zitten daar ook met hun broer en/of zus en in dat geval heb ik uiteraard, naast de individuele portretten, ook foto's van hen samen of, in  sommige gevallen, drieën gemaakt. Uiteindelijk heb ik deze week precies 105 baby's en kinderen op de foto gezet !

 

Door de perfecte en bijzonder leuke samenwerking met de eigenaresse en al het personeel lukte het iedere dag om rond 12.00 - 12.30 uur klaar te zijn. Daarna gaan de kinderen nl. nog wat eten en/of slapen dus dan keert de rust weer terug. Zodoende was ik in de gelegenheid om 's-middags & 's-avonds meteen met het selecteren, bewerken en uploaden van de foto's naar de drukkerij te beginnen. Uiteraard wil ik wel kwaliteit leveren dus ik neem de tijd om voor alle ouders een mooi en gevarieerd online foto-album te maken waarvan zij  komende week, via een inlogkaart, een toegangscode van mij krijgen (via de kinderdagopvang). Zij zien dus uitsluitend de foto's van hun eigen kind(eren) zodat ook de privacy gewaarborgd is. Omdat ik dat zelf ook heel erg belangrijk vind kan ik nog geen foto's op deze website en op mijn Facebookpagina publiceren. Ik wil de ouders eerst de gelegenheid geven om naar de foto's te kijken en daarna vraag ik hen schriftelijke toestemming om één of meerdere foto's van hun kind(eren) te mogen publiceren.

 

Vanuit het online foto-album is het voor de ouders mogelijk om hun foto('s) te selecteren en direct af te laten drukken. Speciaal voor dit doel heb ik een aantal voordeelsets samengesteld bestaande uit afdrukken in verschillende formaten (10x15 cm, 13x19 cm en het pasfotoformaat). Daarnaast kunnen zij de foto's op canvas af laten drukken, maar ook op cadeau-artikelen (zoals b.v. t-shirts, mokken, etc.). Tenslotte is voor hen mogelijk om de originele digitale fotobestanden te downloaden.

 

De week kreeg voor mij persoonlijk nog wel een andere wending en ook dat wil ik graag in deze blog vertellen zodat jullie ook een blik in mijn persoonlijke leven krijgen :-)! Afgelopen woensdag viel de Gazet van Roosendaal op de deurmat (een regionale krant waar ik ook zo nu en dan foto's voor maak) en daar stond een oproep in van dierenasiel Arduin uit Roosendaal welke een nieuw baasje zochten voor 4-jarige kater Philip. Nu heb ik de afgelopen 2 jaar geen katten meer gehad, maar daarvoor heb ik, verdeeld over een periode van 25 jaar, voor 6 katten gezorgd en grootgebracht. Na het plotseling overlijden van de laatste 2 broertjes (welke binnen een periode van 5 weken allebei totaal onverwacht in hun slaap zijn overleden) heb ik ervoor gekozen om even niet aan nieuwe huisdieren te beginnen en heb deze "vrije tijd" optimaal gebruikt door heel veel op reis te gaan en dus weinig thuis te zijn. Maar eens een dierenvriend, altijd een dierenvriend dus het begon nu wel weer te kriebelen. En toen was daar die oproep in de krant. Ik heb meteen de telefoon gepakt en Arduin gebeld en gelukkig was Philip er nog en zodoende heb ik afgelopen donderdagmiddag voor het eerst kennis met hem gemaakt. De klik was er meteen en de keuze om hem te nemen was dan ook direct gemaakt. Omdat ik echter eerst weer wat spullen moest kopen (krabpaal, mandje, eten, riempje, speeltjes, etc.) had ik afgesproken hem de volgende dag, vandaag dus, op te halen. Nadat ik hem bij het dierenasiel had opgehaald, en officieel de nieuwe naam Flip had gegeven, heeft hij de eerste 2 uur alles rustig van onder een tafel zitten bekijken. Daarna kwam hij al naar mij toegelopen en begon te kroelen en is daar tot op dit moment nog niet mee opgehouden. Overal waar ik ga, sta of zit is Flip :-)! We zijn nu dus al vrienden voor het leven !

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden