Donkere wolken pakken zich samen boven Roosendaal & Nispen

In de vroege ochtend zag ik vanuit Zeeland een prachtig, en dreigend, wolkendek richting Roosendaal &  Nispen geblazen worden. Omdat ik het leuk vind om mooie wolkenluchten te fotograferen, waarbij ik uiteraard altijd wel de kans loop om ook een nat pak te krijgen (maar dit voor lief neem), heb ik mijn camera gepakt en ben richting Nispen gelopen. Halverwege kwam de eerste bui naar beneden en heb ik tijdje onder een boom staan schuilen. Het onweerde niet dus dan is het veilig, want hoewel ik heel veel voor het maken van een mooie foto over heb zorg ik altijd wel eerst voor mijn persoonlijke veiligheid :-)! Na een minuut of 10 was het droog genoeg om weer verder te lopen, maar toen ik door het stukje bos was gelopen begon het eerst heel zacht en daarna even heel hard te regenen. Ik had het geluk dat ik onder een paar bomen stond welke in het begin het grootste gedeelte van de regen tegenhielden, maar na verloop van tijd waren ook deze bladeren verzadigd en was er geen houden meer aan. Gelukkig had ik toen al wel een aantal foto's kunnen maken en heb ik de camera onder mijn kleding gehouden zodat hier niet al te veel regen op kwam. Mijn Canon 5D Mark III kan wat water hebben, maar als ik het kan voorkomen dan doe ik dat toch liever :-)!

 

Nadat de regen, na een minuut of 10, over was getrokken brak de zon ook direct door en bleef er alleen maar een prachtige lucht over. De warmte van de zon deed zijn werk als wasdroger en zodoende kon ik toch nog een paar uur heerlijk van de natuur genieten.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden