Stilstaan is achteruitgang

"Stilstaan is achteruitgang" is een gezegde dat, met name  onder ondernemers, veel wordt verteld. En met een reden. Vaak gaat het wel samen met de uitdrukking "wat goed is, moet je goed laten" maar dat wil uiteraard niet zeggen dat je, als ondernemer, toch altijd vooruit moet blijven kijken, inventief én creatief moet zijn en nieuwe ideeën moet blijven ontwikkelen en uitvoeren. Er is iedere dag wel iets te leren, of je nu pas gestart bent of, zoals ik, al meer dan 15 jaar als zelfstandig ondernemer aan de weg timmert.

 

Voor mij was dat dat dan ook de reden om mij, in het verlengde van , met name, mijn (portret)fotografie en vanuit mijn ervaring met photoshop, te gaan specialiseren in het maken van digitale kunst. Achteraf bleek dit een gouden zet en is het alle, vooral nachtelijke, uren oefenen en het volgen van cursussen en workshops meer dan waard geweest want inmiddels worden mijn digitale kunstwerken over heel de wereld verkocht. Een groot voordeel van de mogelijkheden van online webshops en mijn kennis op het gebied van marketingstrategieën en social media  is uiteraard om, vanuit mijn kantoor & studio in Roosendaal, mijn werk internationaal te kunnen verkopen en zodoende mijn werkgebied optimaal te benutten. In tegenstelling tot het maken van bruidsreportages en portretfotografie, waarbij vaak lokaal naar een fotograaf wordt gezocht, biedt digitale kunst de mogelijkheid om klanten van China tot Amerika aan te trekken. Hoe ? Gewoon doen ! En dat in meerdere opzichten (dus het maakt geen verschil of je de klemtoon op "woon" of op "doen" legt) ;-)! Naast iedere verkoop, wat uiteraard noodzakelijk is om financieel gezond te blijven, is het voor mij telkens weer een hele grote eer dat er weer een werk van mij de wereld over vliegt en ergens, bij iemand thuis of op een bedrijf, aan de muur beland. Datzelfde eer- & dankbaarheidsgevoel heb ik trouwens nog steeds bij iedere opdracht die ik mag doen, waarbij het voor mij geen enkel verschil uitmaakt of het nu om een kleine of een grote opdracht gaat !

 

Aangezien ik zoveel verschillende (verkoop)kanalen heb wil het er nog wel eens bij inschieten dat ik de werken ook op mijn website plaats dus vandaar dat ik hieronder nu een aantal van mijn meest recente werken laat zien. M.u.v. de eerste foto (van de baby), zijn alle werken te bestellen en/of te downloaden via mijn webshop.

 

Overigens heb ik onlangs op mijn Facebookpagina een korte uitleg gegeven hoe ik vanuit een foto naar een digitaal kunstwerk toe werk dus mocht u hier in geïnteresseerd zijn dan nodig ik u van harte uit om een bezoekje aan mijn Facebookpagina te brengen (en vergeet dan vooral niet om mijn pagina meteen te "Liken" :-))!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden