Reportage geregistreerd partnerschap

Ik heb gisteren weer een superleuke en gezellige reportage mogen verzorgen van een bijzonder leuk en vrolijk stel die hun geregistreerd partnerschap uitgebreid, en vergelijkbaar met een bruiloft, hebben gevierd :-)!

 

Voorafgaande aan de ceremonie hebben we een reportage gemaakt in de turnhal waar zij les geeft en had hij, spelend in een band, zijn keyboard meegenomen zodat hun beide hobby's de foto's nog persoonlijker maken en uitstralen waar hun passie ligt :-)! Ook voor mij was het de eerste keer dat ik in een dergelijke locatie dit soort foto's kon maken dus dat maakt het geheel extra leuk! Door deze actieve start van de dag was er van begin af aan een heerlijk ontspannen sfeer en dat is de rest van de dag ook zo gebleven hetgeen ook tot uitdrukking komt in de foto's die wij vervolgens bij landgoed Visdonk hebben gemaakt :-)!

 

Gisteravond heb ik al een aantal foto's naar het stralende, en prachtig uitziende, stel doorgestuurd zodat zij deze, als eerste, o.a. op hun Facebookpagina konden plaatsen en met hun vrienden en familie konden delen. Een kleine selectie van de eerste foto's kan en mag ik hier nu alvast ook laten zien zodat iedereen een idee kan krijgen van deze, voor iedereen, fantastische én geslaagde dag !!

 

Om privacy redenen noem ik geen namen maar ik wil jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor het door jullie in mij gestelde vertrouwen en wens jullie samen heel veel geluk en liefde toe :-)!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden