Digitale kunstwerken toegevoegd aan portfolio "Artiestenfotografie"

Naast mijn normale fotografie ben ik digitaal kunstenaar. Gespecialiseerd in portretfotografie heb ik uiteraard ook de mogelijkheid om dit te combineren met het maken van digitale kunstwerken. Deze week heb ik een aantal artiestenfoto's, welke ik eerder heb gemaakt, digitaal bewerkt en deze zijn nu toegevoegd aan het portfolio "Artiestenfotografie" !

 

Ben je ook artiest (of je nu zingt, danst en of iets anders op het toneel doet, dat maakt in principe niet uit) of speel je in een band en wil je ook een mooie fotoserie of een artistiek portret, neem dan nu vrijblijvend contact met mij op of kijk eerst even naar mijn portfolio !

 

Digitaal kunstwerk van de Nederlandstalige zanger Henk Bernard ! Henk heeft mij inmiddels ook een berichtje gestuurd dat hij het, ik citeer, "heel mooi" vindt !
Digitaal kunstwerk van de Nederlandstalige zanger Henk Bernard ! Henk heeft mij inmiddels ook een berichtje gestuurd dat hij het, ik citeer, "heel mooi" vindt !

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden