Fotoreportages & foto's bestellen


Via deze online-bestelpagina treft u de (journalistieke) foto’s aan welke gepubliceerd zijn op mijn website, Facebookpagina of anderszins door Fotografie Jeronimo zijn gemaakt. Bruidsreportages zijn uitsluitend, middels een wachtwoord, toegankelijk voor het betreffende bruidspaar en zijn derhalve niet openbaar (en niet zichtbaar in het overzicht). Om voorbeelden van de diverse mogelijkheden van bruidsfotografie door Fotografie Jeronimo te zien nodig ik u uit om naar mijn portfolio te kijken.

 

Hoe kunt u één of meerdere foto's bestellen ?

Op eenvoudige wijze kunt u snel én direct een afdruk bestellen van uw foto(’s) naar keuze. U klikt hierbij op de foto van uw keuze waarna er aan de rechterzijde van selectievenster zal verschijnen. Hierbij krijgt u diverse mogelijkheden (via een pull-down menu) en kiest u o.a. de door u gewenste afmeting, etc. Nadat u de order heeft voldaan zal deze, normaal gesproken, binnen 2 werkdagen (m.u.v. het weekend) worden bezorgd (e.e.a. is afhankelijk van de drukte bij de drukkerij). 

 

Hoe kunt u één of meerdere digitale fotobestanden downloaden ?

In sommige gevallen is het mogelijk om de foto('s) als digitaal fotobestand te downloaden. Downloaden kunt u doen door de foto('s) in het album te selecteren en vervolgens aan de rechterzijde de keuze te maken onder "Downloads". Nadat u, b.v. via iDeal, het winkelwagentje heeft afgerekend verschijnt er direct een scherm én ontvangt u een link waar u de foto('s) rechtstreeks kunt downloaden. Zo heeft u de fotobestanden dus binnen een minuut in huis.

  

Speciaal voor internet-media is er een mogelijkheid om een low-res beeldbestand te downloaden voor gebruik op uw website.

 

Daarnaast kunt u een rechten-vrij fotobestand downloaden wat gebruikt kan worden voor, elke vorm van, publicatie.  Het auteurs- & eigendomsrecht van alle door Fotografie Jeronimo gemaakte foto's blijft in handen van Fotografie Jeronimo. Dit auteurs- & eigendomsrecht kan op aanvraag bij Fotografie Jeronimo worden afgekocht én zal vervolgens tevens schriftelijk door Fotografie Jeronimo worden bevestigd. Zonder deze schriftelijke verklaring zal het auteurs- & eigendomsrecht altijd bij Fotografie Jeronimo blijven. 

 

Wat betekent "Downloaden voor eigen gebruik" ?

Bij de keuze voor het "Downloaden voor eigen gebruik" heeft u het gebruiksrecht, hetgeen betekent dat u het fotobestand uitsluitend voor eigen gebruik mag afdrukken, maar is het uitdrukkelijk niet toegestaan om de originele foto('s) en digitale fotobestanden te bewerken, verspreiden, verkopen danwel anderszins commercieel te gebruiken. Dit is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Fotografie Jeronimo.

 

U heeft één of meerdere foto-afdrukken besteld ..... wat nu ?

Indien u kiest voor een bestelling van foto-afdrukken heeft u de keuze tussen een glanzende, matte of pearl-afwerking. Bestellingen gedaan voor ca. 13.00 uur worden nog dezelfde dag verzonden. Het verschil tussen het plaatsen van uw bestelling en de ontvangst van uw afdrukken is max. 2 dagen (m.u.v. het weekend).

 

De foto's worden door het fotovaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwalititeit ook na vele jaren! 

 

Nog meer leuke mogelijkheden........ print de door u gekozen foto op diverse cadeau-artikelen !

Naast de foto-afdrukken en digitale fotobestanden, is het ook mogelijk om de foto's op fotoproducten zoals b.v. op canvas, aluminium, mokken, t-shirts, schort, puzzels, etc. af te laten drukken. Uiteraard is dit niet alleen leuk voor uzelf maar zeker ook om iemand anders dit cadeau te doen ! 

 

Disclaimer voor bestellingen via Oypo

Voor alle bestellingen via deze pagina geldt : de complete afhandeling van een bestelling (de afdruk, betaling & verzending) is een rechtstreekse overeenkomst tussen de drukkerij van Oypo en de klant. Hierbij heb ik geen enkele bemoeienis en is Fotografie Jeronimo dan ook niet verantwoordelijk, en eventueel aansprakelijk, voor eventuele fouten, vermissingen of ander ontstaan ongemak of geschil.

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden