Inlogkaartje


ellenWelkom bij het bestelsysteem van uw schoolfoto's ! Via onderstaande bestelsysteem kunt u uw persoonlijke code, vermeld op uw inlogkaartje, invoeren en direct uw schoolfoto's bekijken én uw bestelling plaatsen.

 

Indien u in een andere taal dan in het Nederlands wenst te bestellen, b.v. in het Frans, Duits of Engels, dan kunt u de taalinstelling (aan de rechter bovenkant van het onderstaande scherm) wijzigen.

 

U kunt bij het bestellen van de foto's niet alleen kiezen voor een voordeelset (bestaande uit 1, door u gekozen, foto welke in diverse afmetingen wordt geprint), maar u kunt er ook voor kiezen om individuele foto's per stuk, in diverse afmetingen, af te laten drukken. Dit kan op professioneel fotopapier maar ook op b.v. canvas, aluminium, hout, etc. Ook is het mogelijk om de foto's op cadeau-artikelen af te laten drukken zoals mokken, sleutelhangers en T-shirts.

 

Tenslotte is het ook mogelijk om de digitale fotobestanden van alle foto's die u te zien krijgt, individueel te downloaden. Direct na de betaling van uw bestelling ontvangt u via de drukkerij een mail met een downloadlink en zodra u hier op klikt start het downloaden van de door u bestelde digitale fotobestanden.

 

Alle bestellingen vinden rechtstreeks bij de drukkerij van Oypo/Fujifilm Benelux plaats. Fotografie Jeronimo is dan ook niet verantwoordelijk, en/of aansprakelijk voor evt. fouten tijdens het gehele bestelproces (vanaf het plaatsen van een order t/m de aflevering van uw bestelling, incl. het drukwerk en de verwerking van het betalingsproces). Mocht u echter vragen of evt. problemen hebben over/met uw bestelling dan kunt u uiteraard wel contact met mij opnemen waarna ik, voor u, met de drukkerij in overleg zal gaan.

 

Ik wil u alvast heel hartelijk bedanken voor uw bestelling en wens u veel plezier met uw foto's toe !

 

Update 28-09-2018 : De schoolfoto's voor basisschool ZieZo uit Roosendaal waren in principe tot 1 oktober a.s. te bestellen, maar aangezien er telkens in de laatste week na een verlenging nog een aantal bestellingen binnen zijn gekomen en er wellicht nog meer ouders zijn die de foto's van hun kind(eren), b.v. voor de feestdagen, willen bestellen heb ik deze termijn met 3 maanden verlengd ! Op 1 januari a.s. zullen alle foto's automatisch, en definitief, van de server bij de drukkerij worden verwijderd en is het, ook systeemtechnisch, daarna niet meer mogelijk om deze schoolfoto's te bestellen ! 

 

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, digitale kunst

 

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden