Fotoshoot voor de social media van een startend onderneemster

Een paar weken geleden heb ik, bij Landgoed Visdonk en de brasserie "De Lodge" in Roosendaal, een gezellige en ontspannen fotoshoot gemaakt van, met en voor een startend onderneemster. Zij had deze foto's nodig voor haar, gedeeltelijk nog te maken, website en zakelijke Facebookpagina. Zij had gevraagd of ik nog even met de publicatie van een paar foto's van deze shoot wilde wachten tot het moment dat haar facebookpagina officieel in de lucht ging, hetgeen afgelopen vrijdag het geval was. We hebben ook afgesproken dat ik maar een heel beperkt aantal foto's zou laten zien aangezien zij de door mij aan haar aangeleverde foto's de komende maanden zelf periodiek voor haar marketing (met name via social media) wil gaan gebruiken. Onderstaande treft u dus maar een beperkt aantal foto's van deze shoot aan.

 

Heeft u ook een bedrijf, of gaat u binnenkort met een bedrijf starten, en wilt u foto's t.b.v. uw website, facebookpagina, twitter, LinkedIn, brochure, flyer of ander (social) mediakanaal, neem dan nu vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, kinderfotografie, schoolfotografie, newborn fotografie, zwangerschapsfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden